Lahdessa 19. kierroksella Villarrealin vieressä oli Real Madridin voiton 0: 1, ensimmäisen kerran joukkue voitti Real Madridin vastustajillaan. stadionissa, jotka tukevat joukkue Jalkapallo pelipaidat lapsille fanit ovat hyvin surullisia! Real Madrid on todennäköisesti jäljessä La Liga: n ensimmäisellä sijalla Barcelonassa 19 pistettä, ja ihmiset ovat jo puhuneet siitä, pystyykö Real Madrid säilyttämään La Lahdesta sijoituksen neljä parasta.

La Liga on juuri tehnyt sen 18. kierrokselle, ja Real Madrid ei ole voinut kilpailla La Liga -mestaruuskilpailuista, mikä on luultavasti harvinainen La Ligan historiassa. Real Madrid oli upotettu lukuisiin palkintoihin kuusi kuukautta sitten, ja nyt joukkue on kokonaan turmeltunut. Mitä tapahtui Real Madridissa? Suurin osa Halvat Real Madrid pelipaita Lapsille fanit kannattajat, he haluavat myös saada vastauksen. Itse asiassa, Cristiano Ronaldo suorituskyky voi heijastua. Portugalilla on tällä kaudella vain 4 maalia, mikä on täysin erilainen kuin hänen aiemmat tietonsa, ja tavoitekonversio on pienempi kuin tavallinen La Liga-hyökkääjä. Mikä vielä pahempaa, muut Real Madrid -joukkueen pelaajat ovat laskussa aivan kuten Cristiano Ronaldo, joka on Real Madridin katastrofi, jonka täytyy nyt kiertää.

Real Madridin kaatuminen liittyy läheisesti Cristiano Ronaldoon, ja Cristiano Ronaldo näyttää kirottuna. 18 kierroksen jälkeen La Liga, Cristiano Ronaldo yhteensä 94 laukausta, mutta hän teki vain 4 maalia, joiden tavoitteena muunnos on vain 4,2%. Real Madrid -joukkueen nro 1 pelaajana Cristiano Ronaldo on vastuussa Real Madridin nykyisestä laskusta. Hän ei tullut Real Madridin pelastajaksi aikaisemmin, ja Parran johtaja Zinedine Zidaneilla oli myös paljon vastuuta. Real Madridin vanhempiin lukuihin ei kuitenkaan näytä olevan aikomusta korvata johtajaa. Tiedotusvälineiden mukaan Real Madridin sisäpiiriläiset tukevat edelleen Zinedine Zidanea La Ligan huonoa suorituskykyä, Real Madridia Kingin jalkapallomaajoukkueessa ja mestaruusliigan aikana. Joukkueen suorituskyky on hyvä. Lisäksi he toivovat Zinedine Zidanea johtavan Real Madridia nykyisestä tilanteesta. Samoin fanit, jotka etsivät Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä , toivovat niin. Sivustomme tarjoaa faneille myös mukavan jalkapallo-informaation ja ostaa jalkapallo-paita-verkkopalveluja. Napsauta linkkejä saadaksesi lisätietoja.

 

Real-Madrid-pyrkii-yllapitamaan-La-Liga-neljan-parasta