Venäjä 2018 World Cup on tulossa! Ranskan jalkapalloliitto järjesti yhdessä Ranska Kotipaita MM-kisat 2018 ja Ranska Vieraspaita MM-kisat 2018. Yhdistelmä eleganssia ja innovaatioita on Les Bleuksen uuden aseman Venäjällä tänä kesänä.

Ranskassa maajoukkue edustaa tapaa elää, elävää esitystä ranskalaisesta luonnosta. Perinteeseen ja elinvoimaisuuteen rinnakkain tässä ryhmässä, samoin kuin heidän fanit. Ranskan vahvan perinteen yhdistäminen ja tulevaisuuden jatkuva omaksuminen ovat muodostaneet Gallic Roosterin nykyajan kulttuuria.

Vuonna 2018 ranskalainen tiimi suunnitteli koko osaston vaatteita kulttuurisen monimuotoisuuden säilyttämiseksi ja ylisti kansallisen ylpeyden ikuisen symbolin nykyaikaisilla tavoilla – sininen, valkoinen ja punainen. Kansallinen lippujen värit esitetään toisessa kuuluisassa ranskalaisen eleganssin perinteessä – kuuluisa tyylikäs tyyli. Uudet kotihousut toistavat siniset, valkoiset ja punaiset värit päästä varpaisiin. Herkät neulotut kaulukset näkyvät kauluksen painikkeissa. Kansallisia maksupisteitä nostetaan – ”Liberté, Egalité, Fraternité”.

MM kisat 2018 pelipaidat Halvalla: ssa käytetään korkean suorituskyvyn omaavia neulottuja kankaita, jotka on varustettu viimeisimmällä Vaporknit-tekniikalla nopeuden lisäämiseksi sekä suorituskyvyn että estetiikan avulla. Rinta- ja selkänoja näkyvät silmät täsmällisesti kartoitetaan urheilijoiden kuumeen ja hikoilutietojen perusteella optimaalisen hengittävyyden aikaansaamiseksi.

Analyysi-yksityiskohdista-Ranska-pelipai