Yleensä mestaruudesta suosivat Ruotsi maajoukkueen pelipaita MM-kisat 2018 joukkueet pyrkivät käyttämään siirtobudjettejaan lakkolaisille eikä arvostamaan tarvetta parantaa puolustusta. Siksi he pyrkivät sopeutumaan ensimmäiseen leiriin, myöntäen suuren määrän tavoitteita matkallaan karkotukseen.

Viime aikoina se on muuttunut. Hullin puolustus oli surkea viime kaudella, mutta Burnley ja Middlesbrough taistelivat maalipisteiden sijasta eikä pidä niitä kiinni. Kolme mainostettua klubeja sijoitettiin 17., 18. ja 20. sijaan, mutta kymmenen joukkueet ottivat vastaan ​​enemmän kuin Middlesbrough ja yhdeksän ottivat vastaan ​​enemmän kuin Burnley.

Tämä kausi on ollut toistuva. Huddersfield, Brighton ja Newcastle sijoitetaan 15., 16. ja 17. sijalle, mutta Newcastle ja Brighton ovat ottelun seitsemäs ja kahdeksas paras puolustus.

Kun Brighton sijoihti 17. sijalle maalituista maaleista, mutta luotettava keskus puolustava (ja maalivahdin) yksikkö, Chris Hughton tiesi, että osto maalintekijä tammikuussa oli avain klubin selviytymiseen Valioliigan. Glenn Murray ja Tomer Hemed, kaikki rehellisyys ja vaivaa MM kisat 2018 pelipaidat Halvalla molemmat tarjoavat, ei riitä.