Portugali lasten pelipaita MM kisat 2018 "Viimeksi kun olimme yhdessä pitkiä aikoja, emme ole tehneet kovinkaan paljon", huudahtaa Lippi, kun hän viittasi vuoden 2006 maailmanmestaruuskilpailuun, jonka Italia voitti rangaistuksen jälkeen Ranskassa Saksassa.

"Tavallisesti pelaajat saavat vain lyhyen aikaa, jotta voimme käyttää tätä pidemmän ajan rakentavasti. Tavoitteenamme on saada jokin muoto käyntiin.

"Käytän pelaajia, jotka ovat hyvässä fyysisessä kunnossa Uuden-Seelannin vastaiseen otteluun", hän sanoi ennen Confederations Cupin karsinnoista Atteridgeville lähellä Pretoriaa keskiviikko-iltana.

Italia pelaa myös paikallispelaa vastaan ​​kaksi päivää myöhemmin ennen United Statesia 15. kesäkuuta Loftus Versfeldin, joka on yksi kolmesta rugby-liitosta, joka isännöi otteluita.

"Azzurri" tekee debyyttinsä MM kisat 2018 pelipaidat Halvalla Confederations Cupissa, kahdeksan maata turnauksessa, jonka tarkoituksena on testata Etelä-Afrikan valmiutta osallistua maailmanmestaruuskisoihin vuosi myöhemmin.