Kolme kuukautta sitten Paris Saint-Germain paljasti joukkueen uuden kotiinsinjan 2018-19-kaudella kiinni perinteestä ja uudella jerseyllä on pitkäikäinen punainen ja sininen kaksivärinen muoto, jota fanit ovat vaalia .

Halvat PSG pelipaita: ssä on sininen pikkuhousut ja pallo-sukat, ja pallo-sukat on koristeltu punaisilla raidoilla, jotka on upotettu valkoisiin reunuksiin, jotta klubin perinteiset kolme väriä näyttävät kokonaan päästä varpaisiin. Jerseessä on huipputehokkaat neulotut kankaat, jotka on varustettu viimeisimmällä Vaporknit-tekniikalla nopeuden lisäämiseksi sekä suorituskyvyn että estetiikan avulla. Selvä silmän rintakehä ja selkä on juuri piirretty urheilijan kuumeen ja hikoilun tietojen perusteella, mikä tarjoaa optimaalisen hengittävyyden.

Pariisin Saint-Germain-fanit ovat yksi Euroopan fanaattisimmista faneista, ja tämä voimakas ominaisuus antaa meille mahdollisuuden tehdä uusia muutoksia perinteisiin punaisiin raidoihin. Tämä on uusi ja ainutlaatuinen tapa tunnistaa jerseysi heti kun näet sen.

Paris Saint-Germain Clubilla on rikas perinne ja se on kondensoitu tällä jerseyilla, jota fanit ja pelaajat rakastavat. Uskon, että monet PSG-fanit ostavat PSG pelipaita lasten lahjaksi lapsille.

Kudotut punaiset ja valkoiset kaksisävyiset nauhat ovat upotettu tyylikkään kauluksen takana ja ylpeinä esittelevät kultaisia ​​liljoja, jotka ovat peräisin klubin tunnuksista ja ovat klubin ja jopa koko Pariisin symboli. Kaiken kaikkiaan tämä Halvat Jalkapallo Pelipaidat Lapsille muotoilu on täydellinen ja fanit rakastavat sitä.

18-19-psg-home-678x381.jpg