Real Madridin 2018-19-kauden koti- ja poissaolot, yksinkertainen ja rohkea muotoilu jatkaa Real Madridin klassista jerseyperinnea, jalkapallo pelipaidat netistä: n uusi valkoinen väri on yksinkertainen päivitys, joka perustuu kuvitteelliseen perinteiseen muotoiluun. Uusi pääntie sisältää mukautetun painikkeen, joka on kaiverrettu sanoilla ”Real Madrid”, lisää jerseyin hienostunut ja moderni tunne.

Klassikoiden innoittamana ja integroituna innovatiiviseen muotoiluun, away jersey ei ole vain sopiva stadionille vaan myös kadun kulutukseen. Poissa jersey säilyttää tumman värimaailman ja sisältää ainutlaatuisen tyylin ja kestävyyden – se yhdistää kestävyyden ja katutyylin, jossa on ainutlaatuinen kaksisävyinen sininen raita -kuvio Tech Onixin kanssa.

Real Madridin logo tunnustettiin myös Tech Onixin perusteella. Toisin kuin koti-jersey, away jersey käyttää V-kaula-muotoa painikerakenteen sijaan.

Real Madridin 2018-19 koti- ja talviasut kunnioittaen klassista muotoilua ja innovatiivisten elementtien pistämistä, edistävät edelleen jalkapallosuunnittelun tulevaisuutta. Uusi Real Madridin koti- ja poijersey on loistava esimerkki, sillä uuden jersey-mallin perinne on perinteisen Real Madridin historiallisen jerseyn klassinen elementti ja siinä on uusia designominaisuuksia. Esimerkiksi koti-jerseyin uusi pääntierakenne ja Tech Onix -kaulusnaukku antavat jerseyille tuoreuden ja modernisuuden tunteen. Osta meitä Halvat Real Madrid pelipaita siunaamaan sitä saadaksemme vielä suurempia saavutuksia uudella kaudella!

Reviews-of-Real-Madrid-home-shirt-and-aw