Halvat Jalkapallo Pelipaidat Lapsille Pojat Greenissa eivät ole kateellisia Ruotsissa eikä Kreikassa, jotka luovutettiin Italian ja Kroatian kanssa maailmancupin otteluissa. Mutta tämä ei tarkoita sitä, että kaksi Tanskan päivämäärää on helppoa. Hareiden puolelta ei ole mennyt viime marraskuusta lähtien, yhdeksän peliä ja Saksasta, Puolasta ja Montenegrosta. Christian Eriksenillä heillä on yksi maailman hienoimmista pelaajista.

Irlanti on menettänyt kolme viimeistä kahdeksan peliäan ja on aivan liian varma siitä, että enimmillään kymmenellä pelaajalla voisi jättää toisen osuuden Aviva-stadionille ensi tiistaina.? Darren Randolph, Cyrus Christie, Shane Duffy, Ciaran Clark, Stephen Ward, Glenn Whelan, Harry Arter, Aiden, James McClean ja Daryl Murphy ovat kaikki yksi varaus keskeyttämisestä, joten heidän on valvottava askeliaan ensimmäisellä osuudella lauantaina.

Mutta jos historia kertoo meille mitään, Irlannin suurin este on itse. Tämä on heidän viides MM-kisat, ja he ovat voittaneet vain yhden edellisistä neljästä. Tulokset Espanjaan (1965), Belgiaan (1997) ja tietenkin Ranskaan (2009) elävät pitkään muistissa. Ronaldo pelipaita O'Neill toivoo, että voitto Iranista vuonna 2001 ja heidän myöhemmän ilonsa seuraavalla kesän MM-kisalla ovat huomattavasti parempi omena.