Halvat Messi pelipaita lapselle Monacon reaktio Ligue 2: n ylennykseksi oli ensimmäinen merkintä James Rodriguezille ja Joao Moutinholle yhdistetystä £ 60 miljoonasta Porto-palkkiosta, jonka jälkeen palkittiin Radamel Falcao Atletico Madridista 51 miljoonalla eurolla. Trio ei ole paikka Aaron Mooy ja Steve Mounie mielessä.

Falcao jatkoi merkittävää muotoaan Ranskassa ja sai 11 maalia ensimmäisillä 19 kisalla. Mutta hyökkääjä kärsi kauden lopussa polven loukkaantumisen tammikuussa 2014, eikä koskaan olisi sama uudelleen. Premier League tuntui kuitenkin voivansa kunnostaa häntä, kun ensimmäinen Manchester United ja Chelsea allekirjoittivat hänet lainaa peräkkäisinä vuodenaikoina. United ei ottanut 43,5 miljoonan punnan vaihtoehdon allekirjoittamaan hänet, aivan kuten Chelsea hylkäsi mahdollisuuden tehdä muutosta pysyväksi 38 miljoonalla eurolla.

2. Zlatan Ibrahimovic (£ 57m)

"Kun ostat minut, olet ostamassa Ferrari. Jos ajetat Ferrari, laitat premium-bensiinin säiliöön, osut moottoritielle ja astut kaasulle. Guardiola täytti Jalkapallo Pelipaidat Lapsille dieselpolttoaineen ja kääntyi maaseudulla. "